Soft1 – Caracteristici generale

Soft1 ERP

Viziunea Soft1

SoftOne este conceput si dezvoltat de catre experti in domeniul sistemelor software pentru administrarea afacerilor. Aplicatiile SoftOne se adreseaza companiilor care au nevoie de solutii si idei, care vor sa evolueze cu ajutorul sistemelor informatice: companii ce vor sa devina competitive, sa se diferentieze de concurenta, sa se adapteze mediului de afaceri, si sa actioneze mai rapid si mai eficient in activitatile desfasurate zilnice.

In compania SoftOne obtinem rezultate la un nivel echivalent cu cei 26 de ani de experienta acumulata in domeniu.

Misiunea SoftOne este de a oferi aplicatii software pentru managementul afacerii, astfel incat Clientul sa obtina rezultate de calitate, pe termen lung. Succesul Clientilor nostri va contribui la randul lui, la renumele SoftOne.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, am dezvoltat o noua tehnologie software ce garanteaza imbunatatirea aplicatiei in ceea ce priveste continutul, stabilitatea si interfata pentru utilizatori. In acelasi timp, aplicatiile Soft1 valorifica la maxim avantajele bazelor de date moderne, oferind rapiditate, flexibilitate, extinderea functionalitatilor aplicatiilor implementate si utilizare pe termen lung.

Soft1 ERP – Mai mult decat un software

Solutiile SoftOne se adreseaza afacerilor care vor sa valorifice sistemele IT in mediul de afaceri actual, complex si competitiv. In prezent, este esentiala agilitatea in afaceri, politicile comerciale eficiente si un suport decizional de incredere.

Soft1 ERP este un sistem cuprinzator de planificare a resurselor companiei, cu functionalitati solide de Productie, Politici de preturi, Calculatie costuri per activitate si Managementul Relatiei cu Clientii (CRM).
Inovatie in toate domeniile: de la design si suport informational, pana la denumirea sugestiva a modulelor si interfata, si de la viteza de operare pana la exploatarea conexiunii prin Internet.

Functioneaza ca un sistem informatic integrat, gata configurat, reducand semnificativ timpul necesar pentru implementare.

Opereaza ca o platforma deschisa pentru afaceri. Poate si personalizat si transformat intr-o solutie «dezvoltata exclusiv» pentru compania Dvs.

Ofera o lista completa de module, iar designul complex fac posibila functionarea acestora in orice combinatie si / sau independent.

Sistemul beneficiaza de un potential ridicat de configurare, in timp ce implementarea necesara pentru functionare (documentatie, flux, organizare, etc.) este mai simpla decat a unui program DOS pentru retail.

Sunt incluse standarde de customizare, dar in acelasi timp poate importa date direct, din diverse aplicatii comerciale, prin functionalitati predefinite, chiar si in mijlocului exercitiului financiar.

Trainingul de baza pentru navigare si utilizarea aplicatiei nu depaseste 30 de minute, iar utilizatorul va fi mai productiv, timpul de executie al sarcinilor fiind semnificativ redus.

Setari pentru tastatura, configurarea ecranelor, meniurilor, rapoartelor, functii disponibile prin meniu desfasurat (click-dreapta), programare activitati, utilizare hiperlink-uri, meniul Favorite, raportare modificari in aplicatie, conversii predefinite automatizate, completare automata a datelor din inregistrarile anterioare, copy – paste din Excel, utilizare calculator si foi de calcul tabelar in toate campurile, utilizarea fisierelor temporare si copierea datelor, etc.

Poate fi utilizat cu Oracle sau SQL Server sau 10g XE sau SQL 2005 Express. Exploateaza potentialul bazelor de date Oracle, SQL Server, 10g XEkai SQL 2005 Express, asigurand independenta si o comunicare rapida.

Instalarea sistemului sau a versiunilor noi se realizeaza prin simpla copiere de pe un card de memorie sau prin LiveUpdate prin Internet.

Tehnologia noastra si procedurile de securitate a datelor sunt implementate de grupul multinational pentru servicii de securitate, lider in Europa. Doar prin autorizare, accesul este disponibil de oriunde din lume prin Internet.

Din prima zi de functionare, vor fi eliminate multe aplicatii „satelit”, ce devin neperformante. In acelasi timp, Soft1 beneficiaza de o comunicare si interfatare armonioasa cu alte aplicatii – in special programe Microsoft (Word, Excel, Outlook si Project) si instrumente de Raportare / OLAP / Business Intelligence.