Despre noi

13 Octombrie 2014

SERRA SOFTWARE A FUZIONAT CU ALIAT.NET PENTRU A FORMA CEL MAI MARE PARTENER DIN ROMANIA AL GRECILOR DE LA SOFTONE

Companiile Serra Software International si Aliat.Net, cei mai mari parteneri locali ai producatorului de solutii ERP, SoftOne Grecia, si-au unit fortele la inceputul acestei veri. Scopul fuziunii a fost acela de a consolida pozitia de lider a companiei Serra Software in randul partenerilor din Romania (in jur de 20) ai Softone Grecia.

Compania rezultata in urma fuziunii detine un portofoliu de peste 80% dintre clientii Soft1 (ERP-ul SoftOne) activi in România, avand angajati peste 20 de consultanti care isi desfasoara activitatea in cele doua birouri, din Bucuresti si Brasov.

«Cifra de afaceri a noii societati va fi de peste 1 000 000 euro in primul an. Strategia noii companii pentru anul 2015 vizeaza extinderea pe pietele externe, in special pentru implementarea solutiilor de Business Intelligence si serviciilor de suport pentru platforme ERP din top 5, tinta fiind tari ca Statele Unite ale Americii, Australia sau Germania», a declarat Calin Vlad, directorul general al Serra Software.

După fuziunea cu Aliat.Net Brasov, Serra Software International ofera o gama mai larga de servicii, inclusiv in zona de dezvoltare web si Business Intelligence, venind astfel in completarea zonelor deja deservite, ERP si CRM.

 

23 noiembrie 2009

Aliat.net este o companie romaneasca de software cu peste 10 ani de experienta in piata de software.

Prin cele doua divizii ale sale ERP si Software development, Aliat.net asigura solutii si servicii IT in domeniile : Enterprise Resource Planning, Customer Relationship Management, Business Inteligence, Content Mangement, E –Commerce, Internet Applications Development

Suntem recunoscuti de clientii si partenerii pentru profesionalism si capacitatea de a transforma solutiile IT si tehnologiile in solutii care aduc un impact pozitiv, masurabil asupra afacerilor clientilor nostri.

Am dobandit o buna reputatie pe piata solutiilor software, atat interna cat si internationala si am reusit sa formam o echipa puternica de specialisti in productia si implementarea de soft care inteleg necesitatile fiecarui client si le acorda importanta cuvenita.

Suntem orientati catre obtinerea celor mai bune rezultate in orice actiune intreprinsa, pornind de la premisa ca, doar prin acordarea de maxima atentie fiecarui proiect, vom progresa.

In cele peste 150 proiecte realizate am avut placerea sa lucram cu: IBM Luxemburg& Belgium, Deutsche Bank, Citibank Romania, Guvernul Romaniei, Ringier Romania, Vogel Burda, Adevarul, Posta Romana, (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) BRAT, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Asociatia Romana a Producatorilor si Exportatorilor de Vin, Studiul National al Audientei, Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) Coachbet Sweden, Grizzly Atoms USA, , Media Watt USA, V.I.D LTD UK, , Fyzzy Group Holland si multi altii…

Pentru a oferi solutii de calitate clientilor nostrii am incheiat parteneriate cu:

                                                                                                                                                                                  23 Noiembrie 2009

Ce ne diferentiaza?

In primul rand abordarea, prin experienta dobandita in dezvoltarea de proiecte de anvergura am pus la punct o metodologie de lucru care a fost rafinata in timp si care ne permite sa grantam clientului rezultatul scontat.